joi, 30 decembrie 2010

Şerban Huidu, in coma

Şerban Huidu, realizatorul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor", este în comă, după ce a suferit un accident la schi. Tragedia a avut loc miercuri în jurul orei 19.00.

Prezentatorul se afla în vacanţă alături de familia sa, în Austria. Huidu a coborât pârtia în viteză, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un pom. Starea prezentatorul esre extrem de gravă, au declarat surse medicale.

În urma producerii accidentului, familia prezentatorului a solicitat ajutorul Ambasadei României în Austria. Cristina, soţia lui Huidu, a declarat că următoarele 24 de ore sunt critice. În maximum o zi, Cristina va afla care sunt şansele lui Huidu de supravieţuire.

În prezent, Şerban Huidu este internat la un spital din Austria, cu hemoragie craniană. Doctorii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Şerban Sebastian Huidu are 34 de ani şi este prezentator de radio şi de televiziune. El prezintă împreună cu Mihai Găinuşă show-ul matinal de la radio Kiss FM şi emisiunea de la Prima TV, "Cronica Cârcotaşilor". Huidu este căsătorit cu Cristina şi are doi copii, unul de patru ani şi celălalt în vârstă de doi ani.

Fratele lui Huidu a fost şi el la un pas de moarte

Fratele mai mic al lui Şerban Huidu, Vlad, a trecut prin momente critice, după un accident de motocicletă care a avut loc în vara acestui an, la ieşirea din Pasajul Unirii, din Bucureşti. Aflat pe o motocicletă, Vlad a fost acroşat de un autoturism Toyota. Tânărul a fost transportat imediat la Spitalul de Urgenţă, cu hemoragie internă şi ruptură de ficat, dar a scăpat.

Sa-i dea Dumnezeu sanatate. Ar fi pacat sa mai pierdem inca un om valoros!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.