luni, 7 septembrie 2009

Lovitura fatală

Un tânăt de doar 21 de ani şi-a dat suflarea pe trotuarul din faţa clubului Rovy din Alexandria. În dimineaţa zilei de 6 septembrie, după o noapte de distracţie, cu muzică tare şi multe pahare de whisky, Nicu Gherghiceanu, de doar 21 de ani din Alexandria a fost înjunghiat în inimă exact în momentul în care părăsea clubul de fiţe.
Din relatările celor prezenţi în clubul Rovy, se pare că scandalul s-a iscat pe fondul consumului de alcool, dar şi a unei altercaţii mai vechi între fratele victimei şi atacatori, în număr de 6.
“Toată noaptea s-au şicanat. L-am văzut la un moment dat pe Nicu de gât cu Penescu (unul dintre presupuşii criminali). S-au împins, s-au certat până au fost daţi afară de bodyguarzii din club. După vreo 20 de minute am auzit pe cineva că Nicu a fost înjunghiat, iar afară este război şi se trag focuri de armă. Din păcate n-am avut voie să ieşim din club, iar când s-au deschis uşile pe stradă nu mai era nimic”, ne-a spus unul dintre cei aflaţi în acea noapte în Clubul Rovy.
Atât poliţiştii, cât şi procurorii neagă deocamdată această informaţie, potrivit căreia au fost trase focuri de armă, dar ancheta este în plină desfăşurare, iar până la finalizarea dosarului vor mai trece multe zile, în care zeci de persoane vor da cu subsemnatul pentru elucidarea morţii tânărului alexăndrean.
Din primele cercetări, se pare totuşi că victima a sărit în apărarea fratelui său, cunoscut sub numele de „Piratu”, care începuse o altercaţie verbală cu un alt tânăr din incinta clubului. Aflat în inferioritate, tânărul a ieşit din club şi a chemat ajutoare. Cu creierii înecaţi în alcool, agresorii l-au aşteptat pe Piratu la ieşirea din club şi fără să stea prea mult pe gânduri, atunci când acesta a ieşit au sărit cu pumnii şi picioarele pe el. Văzând că fratele său este atacat şi depăşit numeric, Nicu a sărit în apararea acestuia şi a primit o lovitură de cuţit în dreptul inimii, lovitură care i-a fost fatală.
Din informaţiile pe care le deţinem în acest caz a fost reţinut un tânăr, ca fiind principalul suspect al crimei. Din păcate, ancheta se desfăşoară cu greutate şi asta pentru că arma crimei nu a fost găsită. Deşi este un club de fiţe, pe strada din faţa clubului acolo unde a avut loc crima nu este amplasat nici un bec, iar clubul nu este dotat cu camere de supraveghere.
În aceste condiţii ne întrebăm de ce mai plătim taxe şi impozite dacă primăria nu-şi permite nici măcar “luxul” să lumineze toate străzile din oraş? Poliţia şi jandarmeria de ce nu sunt prezente la orice oră din zi şi din noapte în punctele fierbinţi, unde se pot întâmpla asemenea evenimente? Mai ales că aceste “localuri de noapte” sunt foarte des la originea unor scandaluri nu numai în Alexandria, ci în toată ţara.
De ce bodyguarzii s-au mulţumit soar să-I evacueze pe scandalagii din local şi n-au anunţat poliţia de existenţa acestui conflict, în care erau implicate persoane despre care ştiau că au potenţial criminogen?
Se văd încă o dată slăbiciunile instituţiilor statului, care-i lasă în libertate pe aceşti derbedei care în lipsa altor argumente pun mâna pe cuţit.
DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!
Sper ca acest scandal să nu degenereze şi să nu se mai lase cu vărsare de sânge.

75 de comentarii:

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nicu mi-a fost coleg. nu+mi vine sa cred ca nu mai este. Doamne, ce cruda e viata. Dumneazeu sa-l odihneasca in pace

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci nu se poate .... era un baiat cuminte, nu se baga in scandal ... era respectos, dece tocmai el nu era vinovat cu absolut nimik ... Dumnezeu sa l odihnesca in paca .. si cel care la injunghiat (Penescu sau Magureanu) sa faca puscarie pana iese cu picioarele in fata de acolo .

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa-l odihneasca...!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu sa-l ierte.Pacat de el ca era un baiat de treaba....:(

    RăspundețiȘtergere
  6. sa sa inchida rovy ca numai patronu strica de regulile lui de comunist

    RăspundețiȘtergere
  7. PLM... asa se intampla cu astia... sa le fie de bine. Isi merita soarta

    RăspundețiȘtergere
  8. dumnezeu sal odihneasca iar criminalu sa nu isi gaseasca linistea nici in groapa

    RăspundețiȘtergere
  9. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i fie tzarana usoara ! Sa dai si tu un semn cand ajungi sa ne zici daca esti bine :* .

    RăspundețiȘtergere
  11. dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca...pacat de el ca era tanar:(

    RăspundețiȘtergere
  12. nicu nu merita sa moara asa! si numai piratu' e de vina! daca nu erea el , nu murea asa, tot raul pe care el l-a facut s-a abatut asupra fratelui sau!:((

    RăspundețiȘtergere
  13. nu o sa te uit niciodata:*:((

    RăspundețiȘtergere
  14. futuva morti in gura cu fondul vostru de alcool baiatu ala a stat langa mine a baut maxim 3 pahare de vin ..... lu fratisu i'au dat cu bata in cap si lu bogdan la fel.... pe el l'au intepat de de 2 ori in umar odata in palama si apoi in inima ..........si iar va fut morti in gura de mincinosi in seara aia nicu nu sa impins cu nimeni numai prostii scrieti.......luati pe alde plm sa va dea vouo informatii....sa se odihneasca in pace:(

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu te vom uita niciodata!!! Erai un om de nota 10! viata asta este prea cruda...Sper sa se faca dreptate!!!Dumnezeu sa te aiba in grija!Odihneste-te in pace!

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi pare rau ptr cei care ma atatca si spun ca sunt prost informat. am incercat sa informez cititorii despre ceea ce s-a intamplat. am stat de vorba cu vreo 3 persoane care mi-au spus ca au fost in acea noapte in club. daca m-au mintit... imi pare f rau. chiar as vrea sa fac un interviu cu unul dintre prietenii lui apropiati, care au fost aproape de el in ultimele minute de viata si sa-mi spuna exact ce s-a intamplat in acea noapte. spun asta pentru ca nici politia si nici procuratura nu prea se avanta sa ofere multe informatii.
    oricine are vreo informatie in plus poate sa lasa mesaj si promit ca voi face tot posibilul ptr a fi publicat nu doar pe blogul meu, dar si in ziarul mara si de ce nu chiar la TV pe Antena 1.
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  17. Dumnezeu sa-l odihneasca! Pacat, doar oamenii buni se duc repede.

    RăspundețiȘtergere
  18. prea tanar pentru a plange la inmormantarea lui. Dumnezeu nu are mila...

    RăspundețiȘtergere
  19. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! nu te vom uita niciodata,un baiat si un prieten de nota 10.

    RăspundețiȘtergere
  20. nu imi vine sa cred ca nu mai exista,imi pare foarte rau,ca era un baiat bun,cat descpre cine o fi criminalu ii doresc ce e mai rau pe lumea asta pt ceea ce a facut

    RăspundețiȘtergere
  21. piratu e cunoscut ca un mare scandalagiu.El trebuia sa plateasca nu fratele lui.Oare cum o sa traiasca stiindu-se vinovat de moartea fratelui sau?

    RăspundețiȘtergere
  22. Trist si dureros !!!

    Dar Dumnezeu nu tine cont nici de varsta ,nici de frumusete si nici de cate lucruri bune sau rele ai facut pe pamant !

    Dumnezeu sa il odihneasca !

    RăspundețiȘtergere
  23. ba , sunteti niste jegosi care va agatati ca scaiul de a face politica , chiar si pe seama unei crime atat de grave. ce vina are prefectul Bata sau cum plm il cheama? cel mai important e acest caz care vad ca a inceput sa prind amploare in teleorman si mai ales de la jegurile de ciori care cica "te protejeaza" plm
    Odihnestete in pace frate ... fie ca moartea ta sa fie razbunata

    RăspundețiȘtergere
  24. nu piratu` e vinovat k a murit nicu...vinovat e cel care l-a injunghiat!!!nu mai aruncati cu noroi in el k si asa saracul il are pe constiinta...ganditi-va cum se simte el acum si mai ales parintii lor...imi pare rau pt nicu...dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!

    RăspundețiȘtergere
  25. nu te voi uita niciodata :((((

    RăspundețiȘtergere
  26. dumnezeu sa il odihneasca in pace era un copil cuminte am fost colega cu el in acelasi liceu nu era un copil care sa fac scandal imi pare ra

    RăspundețiȘtergere
  27. dumnezeu sa-l odihneasca...nu merita asta...era prea bun pt lumea asta

    RăspundețiȘtergere
  28. nu imi vine sa cred, imi pare rau, d-zeu sa te aibe in grija nicule...piratule fi tare, ai grija de parintii tai sa treaca peste momentele astea :((, noi suntem alaturi de tine

    RăspundețiȘtergere
  29. toti sa faca puscarie!toti reprezinta un real pericol!cum s-au dus la bataie...asa sa se duca si la puscarie!cu toti!...iar NICU sa se odihneasca in pace!niciodata nu o sa-l uit,multa lume il regreta(numai niste retardati care nu stiu sa traiasca normal),ca prea suflet bun a avut...asa ca DUMNEZEU SA-L IERTE!

    RăspundețiȘtergere
  30. pe magureanu cum il mai cheama?sau cum arata...sau cine sunt invinuitii..

    RăspundețiȘtergere
  31. dumnezeu sa il odihneasca in pace pe nicu
    a fost un baiat de milioane si celor ce ia facut una ca asta sa fie decapitati
    lualeas fam ......................
    incodata dumnezeu sa il odihneasca in pace pe
    nicu ca a fost un baiat de milioane.:((:((:((:((

    RăspundețiȘtergere
  32. Dumnezeu i-a la El oamenii care ii sunt cei mai dragi, asta sa nu uite parintii, fratele si iubita lui...e greu pt ei, foarte greu....trec printr-o perioada critica in momentele astea...nu-i cnosc, dar le urez sa aibe parte de multa liniste suleteasca, sa nu se invinovateasca nimeni de moartea lui si sa-l pastreze viu in menorie!
    Puneti accent prea mult pe partea materiala: masini de lux, haine de fite, iubite de plastic...va spargeti in figuri si viata trece pe langa voi si uneori realizati prea tarziu asta...
    Macar moartea lui sa va faca sa va ganditi la asta, de multe ori cei nevinovati ajung sa plateasca :((
    Auzeam azi fanfara cand l-au inmormantat si ma treceau fiori, 2 ore cred k s-a auzit fanfara...Doamne, ce dureros rasuna pentru mine, o straina, dar pentru familie...n-am avut curaj sa cobor sa vad cortegiu funerar pt ca ma afecta prea mult sufleteste, desi nu am, repet, nicio legatura...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
    Si...sper ca pt multi sa fie macar un semnal de alarma aceasta viata luata...cat despre cei ce au facut acest lucru nu stiu cat au fost de constienti sau intentionati, cert e ca au provocat prea multa durere si pt ce? incercati sa raspundeti la aceasta intrebare, daca veeti gasi raspunsul, postati-l...desi nu cred...
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. MULTI VAD, PUTINI PRICEP...GATA CU BARFA DE ALEXANDRIA...NU INTELEGETI K PREA MULTE VORBE, CONCLUZII SI MAI ALES INJURII CHIAR NU ISI AU ROSTUL AICI, PASTRATI-LE PTR VOI...VA ROG MULT PUTIN RESPECT PTR ACEST OM DE CALITATE !!!

    RăspundețiȘtergere
  34. Multi vad, putini pricep...gata cu barfa de Alexandria, aici nu trebuie sa fie locul pentru asa ceva...prea multe vorbe, concluzii si injurii inutile...va rog mult, haideti sa avem putin respect pentru acest OM DE CALITATE si pentru familia lui !!! :*

    RăspundețiȘtergere
  35. era un inger pe pamant!acum e langa Doamne Doamne...cel mai sincer zambet si cele mai adevarate gropitze avea..iti iesea in cale te binedispunea...am mers zi de zi in aceeasi scoala..nu mi amintesc sa l fi vazut nervos...sa tipe sau sa vorbeasca vulgar..era dulce..si ma imbratisa cu tot sufletul..nu va bate ti joc va rog..pana la urma se va afla adevarul..si jur ca voi face tot posibilul sa i vad de aproape fatza celui care a omorat un exemplu de baiat..care nu fuma..nu bea..sportiv..se purta frumos cu fetele..cam cati dintre voi baietzasi va puteti baga in aceeasi categorie cu el?ai grija de noi de acolo de sus Nicule!te iubim..si ne amintim de tine cu drag..si intr o buna zi ne vom revedea...pt ca toti ne ducem...odihneste te linistit..LD

    RăspundețiȘtergere
  36. Cu ciorile astea nu poate nimeni sa ia masuri? Alde Marmureaua sau cum mortii lor ii cheama de ce nu cad la puscarie? .... macar 100 de ani ....

    RăspundețiȘtergere
  37. ...alde Marmureaua, Barica si Medalion si care mortii lor mai sunt baieti de oras de ce nu se duc la puscarie? macar 100 de ani ..........

    RăspundețiȘtergere
  38. era un exemplu de baiat...
    nu te voi uita niciodata!
    (fata care l-a cunoscut)

    RăspundețiȘtergere
  39. intotdeauna ne vom aminti de tn...poate nu in fiecare zi...dar de cate ori vom putea, vom vorbi...si tu fii alaturi de noi k maine noi sa nu patim la fel in orasul asta care se transforma in jungla.dak nici acum nu se face nimik o sa stam in ksa fratilor k ne paste moartea la fiecare iesire. NICULE ODIHNESTE-TE IN PACE, VEGHEAZA-I PE AI TAI, PE MAMA TA K E BOLNAVA SI PE MARIUS SA NU FACA VREO PROSTIE.SA-TI FIE TARANA USOARA SI DUMNEZEU STIU K TE-A PRIMIT LANGA EL.

    RăspundețiȘtergere
  40. Imi pare rau pt Nicu...D-zeu sa-L odihneasca in pace! :( :( :( sper ca autoritatile sa "aibe grija" de vinovati... ii cunosc pe amandoi din generala...nici acum nu-mi vine sa cred ca Nicu a murit:-<

    RăspundețiȘtergere
  41. Dumnezeu sa-l ierte!!l-am cunoscut foarte bine pe acest om....si pe piratu la fel...nu imi vine sa cred ca sa intamplat asa ceva...am vorbit chiar vineri cu Nicu...a fost prea repede,sper din tot sufletul sa plateasca cel ce a facut asa sau mai frumos sa plateasca toti,sa se sature de (smecherie)..sa se duca la puscarie si sa nu mai aibe liniste in veci......Nicule o sa ne intalnim cu totii acolo mai devreme sau mai tarziu!!Odihnestete in pace !!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Dumnezeu sa te ierte Nicule ! Cuvintele nu isi mai au rost !

    RăspundețiȘtergere
  43. nu mai judecati fara sa stiti...cine e vinovat o sa plateasca o sa-i dea d`zeu sa care mai multa suferinta decat a lasat nicu in urma lui sa stea in puscarie si sa se intoarca cu picioarele inate...pe marius(piratu) nu cred k aveti dreptul sa il mai judecati si voi numai el stie ce ete in sufletu lui cata durere o sa aiba toata viata lui nu crede-ti k la judecat d`zeu prea mult deja k necazul asta ca sa il mai judecati si voi. NICULE ODIHNESTE-TE IN PACE AI GRIJA D MARIUS SI D FAMILIA TA!!!

    RăspundețiȘtergere
  44. Am fost colegi de clasa in primul an de liceu nu pot spune k era chiar asa un suflet de aur sau un om de calitate sau alte atributii ce i-au fost adresate pe site dar nici un om rau nu era era cum se spune un tanar normal cu scapari normale nu merita asa o soarta, Dumnezeu sa-l primeasca si sa-l odihneasca in pace...Iar cat despre delicventii binecunoscuti ce au comis o asemenea fapta sper sa nu isi mai vada libertatea vreodata dupa sentinta judecatoreasca.

    RăspundețiȘtergere
  45. mancanear pula piratu de scandalagiu ce e, mare smecher din cauza lui a murit nicu piratu trebuia sa fie in groapa acum nu nicu sper sa il aiba pe costinta toata viata...

    RăspundețiȘtergere
  46. PIRATULE NICU A MURIT PENTRU TINE NEMERNICULE TU CU SCANDALURILE TALE

    RăspundețiȘtergere
  47. Am respins doua mesaje si voi respinge si de acum inainte astfel de mesaje. Va rog f mult sa pastram cuvintele obscene pentru alte siteuri. Nu in ultimul rand nu voi tolera injuraturi si jigniri la adresa unor persoane decedate.
    Va rog f mult daca aveti decenta si sa nu mai postati mesaje jignitoare sau injurii, cu atat mai mult la adresa mortilor.
    Va multumesc ptr intelegere...

    RăspundețiȘtergere
  48. fratilor...Nicu a murit pt fratele lui nu a murit pt un strain.. nu il mai judekti p Marius ca si asa saracu kred k isi doreste sa moara....

    RăspundețiȘtergere
  49. nu il mai acuzati ma dobitocilor atat p piratu k nicu nu a murit din cauza lui...k doar nu a bagat el cutitu...vorbiti si voi k sa nu taceti probabil...a murit din cauza unor nenorociti care se cred smecheri si umbla cu cutite la ei de park ar fii mari mafioti si cand colo sunt niste tarani prosti...

    RăspundețiȘtergere
  50. ce de comisari in alexandria...ma voi nu aveti treaba acasa si faceti pe detectivii?Dumnezeu sa-l odihneasca

    RăspundețiȘtergere
  51. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Nicu Gherghiceanu am auzit ca a fost un baiat bun!Nu l-am cunoscut.Mi-a povestit verisoa
    ra lui.

    RăspundețiȘtergere
  52. Respect pentru NICU si Dumnezeu sa-l ierte!!A murit pentru fratele lui....in ziua de azi rar mai vezi asa daruire si curaj...si despre Piratu numai vorbiti ca numai el stie ce e in sufletul lui acum!Penescu asta nu stiu daca este s au nu vinovat dar cand am plecat eu din Alexandria acum 3 ani,sincer sa fiu nici nu se auzise de el....si NU il mai umflati ca e smecher,ca un smecher nu da cu cutitul!(SA TINETI MINTE).....daca unu ca penescu ar ridica doar tonul la mine in 2 ore e la portbagaj...deci numai vorbiti fratilor de smecherie si de cutitari....SMECHERIA consta in BANI MASINI RELATII FEMEII.....NU cutit!RIP Nicu!

    RăspundețiȘtergere
  53. Imi voi aminti cu drag de el:)... L am cunoscut acum vreo7 ani,in scoala generala si am avut lucruri bune de invatat de la el.
    Un baiat bun,care nu si merita astfel de sfarsit!
    Nu cred ca are nimeni dreptul sa l judece pe Marius...Fiecare dintre noi ne am fi aparat fratele daca am fi fost in situatia lui.
    Dumnezeu are grija de fiecare si le va da atat cat vor putea duce!Se intorce roata,oricat de"patrata"ar fi.
    Condoleante familiei,iar Marius sa fie tare!!!
    Ai avut un frate minunat!
    RIP.

    RăspundețiȘtergere
  54. nu este vinovat piratu si cei care au indraznit sa scoata cutintul,pistolul. . .pt ca acolo au fost focurii de arma pana si gardienii au recunoscut,doar ca nu vrea sa iasa lucrul asta la iveala. . .gardienii din zona au ajuns primii la fata locului si s-au dus din cauza focurilor d arma care s-au auzit. . .dar nu ai ce sa faci daca politia nu este in stare sa rezolve un caz,poate ca cei care sunt vinovati au in spate parintii cu nume "mari"cunostinte etc. . .sa de-a dumnezeu sa se rezolve acest caz,dar nu prea cred cum nu s-a rezolvat nici la george taximetristu,vai de ea de tara politie,doar banii vb. . .

    DUMNEZUE SA TE ODIHNEASCA SI DE ACOLO DE SUS SA ITI VEGHEZI FAMILIA,IUBITA,PRIETENII. . .PT CA ERAI UN BAIAT FOARTE BUN

    NU ESTE ADEVARAT CE SE SPUNE NICU NU ERA PERS CARE SA BEA,MAI ALES MULT SI NU ERA CU SCANDALURILE

    RăspundețiȘtergere
  55. nu l-am cunoscut pe nicu l-am cunoscut pe Piratu kre a fost la mine in liceu...din cate am auzit nicu era un baiat fffoooaaarrrttteee cuminte statea in cartier cu mine,a fost iubitul verisoarei mele mi-a povestit de el numai lucruri frumoase....piratu cred k il are pe constiinta...D-ZEU SA TE ODIHNEASCA NICULE!!!

    RăspundețiȘtergere
  56. d c sa il aiba p constiinta? eu cred ca orice frate ar face asa ceva....s-a bagat pt el k era fratele lui si e ceva normal...p constiinta ar trebui sa-l aiba taranii care l-au omorat...

    RăspundețiȘtergere
  57. ,,DUMNEZEU SA L ODIHNEASCA,,

    RăspundețiȘtergere
  58. RADUCU este vinovat ca a chemt ajutoare | DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA PE NICU

    RăspundețiȘtergere
  59. tu ai mare dreptate,doar ca retardul ala e liber precum si restul handicapatilor,dupa ce se va termina procesul sa vezi ce vor incepe sa mai laude cu bravura lor,deocamdata sint mielusei,daca justitia n-a vrut sa plateasca toti,poate va avea Dzeu grija sa se alega prafu de ei si familiile lor!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa acest incident mama lui penescu a murit subit de cancer... Dumnezeu sa-l ierte.

      Ștergere
  60. RADUCU ISI FACE FACULTATEA LINISTIT SI RADE CU GURA PANA LA URECHI . UN PROST UN FRAIER .UN ANALFABET K TOATA FAMILIA LUI DE ALTFEL. ......................................................

    RăspundețiȘtergere
  61. ochii care nu se vad se uita ,nicu ramane decat o amintire frumoasa pe acest pamant pentru cei care l au cunoscut,dumnezeu sa l aiba in grija acilo unde este acum

    RăspundețiȘtergere
  62. sa se aleaga praful de ala care la omorat

    RăspundețiȘtergere
  63. maine se fac 3 luni de cand nicu a plecat....maine era ziua lui ....nu il mai invinovatiti pe piratul ca el nu si-a dorit asta ...si el ar fi sarit pentru nicu..e adevarat ca piratu s-a bagat primu in afaceri necurate unde l-a tras si pe nicu....mie imi pare nespus de rau ,mai ales ca l-am si cunoscut f bine si stiu ce fel de persoana era ,am avut o relatie cu el acum 3 ani si nici pana in clipa asta nu l-am uitat , mai ales acum..nu il voi uita niciodata....asa ca nu ii mai patati memoria si lasa ti l sa se odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere
  64. frate pana la urma s-a aflat ceva sau ramanem in ceatza ca si in cazul taximetristului...

    RăspundețiȘtergere
  65. cred ca tot in ceata vom ramane si in acest caz

    RăspundețiȘtergere
  66. imi pare foarte rau :( condoleante familiei si iubitei iar cei care au facut acest lucru sa putrezeasca in inchisoare. Pacat de nicu ca era un baiat tanar si nu merita asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  67. care e piratul nu cumva unul curentat?

    RăspundețiȘtergere
  68. :(((((((((((((((((((((( eu nu l-am cunoscut perosonal dar cand am auzit ca este vorba si de piratu parca m-a injunghiat cineva. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  69. amamdoi s-au curentat cand erau mici ...piratu are 2 degete taiate si nicu avea o cicatrice la cap dar nu se vedea din cauza parului.....mai stie cineva ceva de acest caz???

    RăspundețiȘtergere
  70. iubita nu mai poate odoare drept in piz

    RăspundețiȘtergere
  71. iubita nu mai pote dupa el sufera a plecat din tara

    RăspundețiȘtergere
  72. iubita nu mai poate a plecat din tara

    RăspundețiȘtergere

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.