joi, 24 septembrie 2009

Whisky made in Măgura

În Teleorman, se falsifică orice, de la ace de siguranţă, până la bancnote şi mai nou whisky. Dacă până de curând exista vorba, atunci când un produs avea o calitate mai proastă că este fabricat pe vas, de astăzi zicala poate fi schimbată cu “made in Măgura”.
De ce made in Măgura, pentru că acolo, un cetăţean avea o “fabrică” de whisky. Bărbatul, originar din judeţul Argeş, avea amenajată acasă o minifabricuţă de whisky pe care-l prepara din alcool etilic, coloranţi şi arome.
Din fericire pentru băutorii de whisky din judeţul nostru, sâmbătă după-amiază, acesta a fost prins exact în momentul în care se pregătea să “distribuie” peste 100 de litri de “alcool fin”. Informaţiile care au condus la prinderea “fabricantului de whisky” au venit de la unul dintre comercianţii pe care bărbatul îi contactase pentru a-şi vinde marfa la preţuri infime.
În urma percheziţiei efectuate de poliţişti, la domiciliul acestuia au fost găsite sticle cu eticheta unor mărci renumite de whisky, în care era îmbuteliată băutura preparată de el.
De asemenea s-au mai găsit zeci de sticle goale, bidoane, arome, coloranţi, alcool rafinat care serveau la prepararea băuturilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.