vineri, 2 octombrie 2009

Teodor Niţulescu s-a întors la … PREFECTURĂ

Cunoscutul politician Teodor Niţulescu este începând de joi, 1 octombrie, noul prefect al judeţului Teleorman. Fostul primar, prefect şi deputat Teodor Niţulescu este cel de-al patrulea prefect din acest an al judeţului. Niţulescu revine astfel la cârma prefecturii după ce fostul reprezentant al Guvernului în judeţul nostru, Adrian Bîţă, a fost eliberat din funcţie de către primul ministru al României, Emil Boc.
Încă de joi seara, la doar câteva ore după ieşirea pesediştilor de la guvernare, scaunul lui Adrian Bîţă se zgâlţâia simţitor. Emoţiile şi suferinţa lui Bîţă au fost repede curmate de anunţul premierului Emil Boc prin care a anunţat că a semnat eliberarea din funcţie a prefecţilor numiţi de PSD. Odată cu acest anunţ în judeţul nostru au început să apară speculaţiile vis-a-vis de numele noului prefect. Abia în dimineaţa zilei de vineri, 2 octombrie, s-a făcut lumină, atunci când în Monitorul Oficial a apărut scris negru pe alb numele noului prefect de Teleorman, în persoana lui Teodor Niţulescu. Învestirea oficială a venit în jurul orelor 14:30, atunci când ministrul Adriean Videanu şi-a rupt câteva ore din preţiosul timp pentru a fi prezent la Alexandria, acolo unde în holul prefecturii Teleorman a dat citire celor două hotărâri prin care lui Adrian Bîţă îi încetează activitatea de prefect, iar Teodor Niţulescu este numit în funcţia rămasă vacantă.

2 comentarii:

  1. sa ne bucuram cu toii ca a revenit acest maestru al banului public. nu ti e rusine sa scrii asa ceva claudiu?

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bucurie mare...acum o sa ne fure mai mult

    RăspundețiȘtergere

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.