sâmbătă, 10 octombrie 2009

Frustrari

Cei care nu suporta cuvintele obscene sunt rugati sa nu citeasca acest comentariu, sa-l omita ca si cum n-ar exista, nu la comentariul ma refer, ci la ei, cei care nu vor sa accepte realitatea...
Care este realitatea? O stim, o simtim, o traim cu totii, dar nu vrem sa o recunoastem.
Faptul ca traim intr-o tara de cacat, cu niste politicieni, si mai de cacat.
Traim intr-o tara in care un traseist politic, un om fara scrupule care-si bate joc de oameni, iar de angajati isi bate joc ajunge din nou pe cai mari. Traim in tara in care daca nu esti membru de partid nu poti preda la catedra. Traim in tara in care daca nu dai banu unde trebuie nu te baga nimeni in seama. Traim in tara in care smecherii isi pun in functii rudele, amantele, fratii, cumnatii, copiii etc. Te las pe tine sa continui...

Este Romania, o tara frumoasa, care din pacate este locuita.

Da, locuita de noi, astia care zilnic suntem calcati in picioare, batjocoriti, umiliti. Ne-a obisnuit cu aceasta conditie de slugi si ne place al dracu de mult sa fim umiliti.
Nu avem taria sa incercam macar sa ne depasim conditia de slugi, de ratati... Ma enervez ca prostul, atac prin ziar oamenii politici care-si bat joc de noi, sunt dat in judecata, ma chinui prin instanta, arat toate magariile, manevrele pe care le fac, iar romanu, taranu, prostu, cand e campanie electorala isi vinde sufletul pentru o punga de caiete. Cateva zile mai tarziu pentru o bere si-un mic ii da votul unui hot si apoi vine la mine sa se planga de faptul ca e dat afara din casa, ca e intretinerea mare, n-re ce manca, nu-l respecta politicianul pe care a pus stampila.
Vom fi mereu un popor de cacat, cu politicieni hoti care ne vor trata mereu cu fundul daca nu reusim sa ne dezobisnuim sa mai luam bani, mici, bere, pixuri etc. de la ei.
Iti pun o intrebare s-a schimbat ceva pana acum? Evident, nu.

Se va schimba ceva de acum inainte? Si mai clar, nu! Va fi exact la fel, poate chiar mai rau! Ei fura, isi fac vile, castele, masini de lux, iar noi chitaim in casa de foame ca sobolanii si ne umilim in fata patronului sa aiba mila de noi si sa ne plateasca, pentru ceva ce oricum am prestat.

M-am decis, acum ca oricum se apropie alegerile atat Basescu, Antonescu, Oprescu cat si Geoana ar putea sa se duca dracu, la fel ca si ceilalti oameni politici. Toti sunt niste hoti, parveniti, iar votul meu, care oricum nu conteaza n-am sa-l mai acord nimanui. In ziua votului, oricum voi munci, ca asta imi este meseria, dar nu-mi va mai tremura mana pe stampila cu gandul ca poate acel vot va schimba ceva.

Am fost prost, raman prost, dar nu vreau sa mai votez. Votul meu nu va schimba nimic... nici al tau. Vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramanem tot ca prostii!

Un comentariu:

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.