miercuri, 21 octombrie 2009

Omoara si pleaca

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, în această dimineaţă, pe E 70, în localitatea Peretu, din judeţul nostru. Accidentul a avut loc dupa ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un TIR.
Şoferul TIR-ului a părăsit locul accidentului şi este dat în urmărire naţională.

Accidentul s-a produs în jurul orei 4.30.
Un microbuz care circula dinspre Roşiorii de Vede în direcţia Alexandria a fost lovit de un TIR care circula din sens opus.

În microbuzul înmatriculat în judeţul Argeş, în afară de şofer erau 15 pasageri, toţi agenţi ai unei firme de pază. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că şoferul autotrenului a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune laterală stânga cu microbuzul.

După impact, şoferul de TIR a părăsit locul accidentului. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, acesta a fost dat în urmărire naţională, inclusiv la Poliţia de Frontieră.

După producerea accidentului rutier, circulaţia a fost deviată de pe DN 6 pe o stradă laterală din comuna Peretu. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au condus la producerea accidentului în care şi-au pierdut viaţa patru persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.