joi, 29 octombrie 2009

Descinderi in Alexandria

Se strânge laţul. Cinci derbedei din Alexandria, cunoscuţi ca persoane extrem de violente şi cu un comportamet agresiv, au fost ridicaţi din plapumă de mascaţii teleormăneni.
Încă de la ora 5:55 pe străzile din municipiul Alexandria era agitaţie mare. Cinci maşini ale SPIR, flancate de 10 dacii Logan ale poliţiei municipale goneau spre domiciliile unor bărbaţi certaţi cu legea din oraş.
Ajunşi în acelaşi timp în cinci locaţii diferite din oraş, la puţine secunde după ora 6, mascaţii, cu autorizaţiile de percheziţie în mâini şi-au intrat în rol şi i-au somat pe cei vizaţi să deschidă uşa. Acolo unde uşa casei n-a vrut să se deschidă de bună voie, mascaţii au recurs la gesturi extreme şi au spart poarta care-i separa de răufăcători.
După mai bine de 5 ore petrecute în cele cinci locaţii, oamenii legii i-au luat pe bărbaţi la secţia de poliţie, acolo unde, au fost reţinuţi şi introduşi în arest.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea cei cinci bărbaţi reţinuţi sunt acuzaţi de “viol”, “lipsire de libertate în mod ilegal” şi “şantaj”.
“În baza autorizaţiilor emise de instanţa de judecată, au fost efectuate cinci descinderi şi tot atâtea percheziţii domiciliare în municipiul reşedinţă de judeţ.
Patru bărbaţi din municipiul Alexandria şi unul din comuna Bogdana, cu vârste între 19 şi 32 ani, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări, cei în cauză fiind suspecţi de comiterea – în noaptea de 7/8.10.2009 – a infracţiunilor de „viol”, „lipsire de libertate în mod ilegal” şi „şantaj”, victima fiind o minoră de 15 ani din mun. Alexandria.
Cei cinci suspecţi au fost reţinuţi şi introduşi în arest, urmând ca în ziua de 30.10.2009 să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman.
Unele dintre persoanele reţinute azi au mai fost implicate şi în celebrul caz al taximetristului omorât la Smârdioasa.
Cu mai multe detalii vom reveni curand.

Pentru cei care intreaba cine sunt cei 5 arestati va pot spune deocamdata ca este vorba cu siguranta despre Mihai zis Calu’ si Stefan zis Leko, alaturi de alte 3 persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.