luni, 14 septembrie 2009

Nicu nu a fost injunghiat in palma... spune procurorul

Fara radio sant, direct de la sursa ...

Procuror Criminalist, Traian Nedelcuta, cel care se ocupa de anchetarea cazului in care Nicu Gheghiceau s-a pierdut viata a vorbit pentru prima data cu ziaristii despre acest caz cutemurator.

Din declaratia procurorului putem intelege ca atacatorii au fost in numar de 7 si nu 5 sau 6 asa cum se auzea prin targ, Nicu n-a fost injunghiat in palma, Penescu este arestat pentru ca si-a schimbat de 4 ori declaratia ... dar mai bine va las pe voi sa-l ascultati pe procurorul criminalist.

Daca ceva din povestea lui vi se pare ciudata, sau daca aveti amanunte in plus va astept sa le postati pe blog.



Maine trebuie sa ne asteptam la o alta poveste... sunt totusi curios daca vom afla vreodata adevarul in acest caz.

Un comentariu:

  1. Dle procuror,am o mare nelamurire,oare daca bestia cu chip de om ce se afla in arest,nu-si schimba declaratia de nshpe ori il mai arestati?!?!?!?
    banuiesc ca era la fel de liber ca si ceilalti complici ai sai,mi se pare mai mult decit strigator la cer,sa stiti cine face parte din grupul criminal si sa-i anchetati in libertate(asta daca-i mai anchetati)data viitoare cind vor avea"creieri imbibati cu alcool"nu credeti oare ca isi vor permite sa infaptuiasca o alta crima?!?!?
    si de ce n-ar face-o doar nu li s-a intimplat nimic nici dupa ce luara viata acestui copil,dvs chiar ii credeti cind sustin ca nu stiu cine a fost cel ce a lovit cu cutitul,credeti cumva ca dupa ce au plecat de acolo s-au despartit asa ca si cum nimic nu s-a intimplat,si nu si-au povestit unul altuia care pe cine a lovit si cu ce,nu credeti ca s-au pus de acord intr-u totul cu ce vor spune si ce nu vor spune?!?!?!?
    plus ca e chiar absurd sa nu va ginditi ca ei se stiu fff bine care face uz de cutit,care de bite,lanturi si mai stiu eu ce alete arme folosesc,ca doar nu-l trimisese ma-sa sa-l ascuta si din gresala ramasese la el si fiindca l-a avut s-a gindit sa-l si foloseasca,daca dvs puteti crede asa ceva mie imi e exagerat de greu s-o fac,poate dvs nu veti ajunge sa cititi ce am postat aici,totusi sper ca acest domn ziarist,sa va puna aceste intrebari,poate si altele,iar cu ajutorul bunului Dzeu,vor ajunge toti in puscarie,acolo unde le este locul,asta nu-iva reda viata acestui copil,dar dupa legile statului roman,moartea sa ar fi razbunata si parintilor sai poate le va fi mai usor sa indure durerea pricinuita de niste scursuri ale societatii!!
    DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA SUFLETUL TINAR SI DE ACOLO DE SUS SA VEGHEZE ASUPRA PARINTILOR SI FRATELUI SAU!!!!!

    RăspundețiȘtergere

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.