duminică, 13 septembrie 2009

cu "bratari la maini"

misterul crimei in care si-a pierdut viat Nicu este departe de a fi elucidat. procurorii bat paul pe loc, iar ancheta se afla in acelasi stadiu ca in urma cu o saptamana.
daca la doar cateva ore de la ingrozitoarea crima procurorii au facut reconstituirea pe baza marturiilor celor implicati, dar si a martorilor, iata ca duminica, 13 septembrie acestia au fost din nou prezenti la locul crimei pentru inca o reconstituire. facand o comparatie intre cele doua am tras concluzia ca nimic nu s-a schimbat si in dosar n-au aparut elemente noi.
ramane totusi un mister, si apelez la cei care au fost in acea noapte in club ptr a-l descifra, daca s-a tras cu arma sau nu. am stat de vorba cu mai multe persoane prezente in club in acea noapte care mi-au spus ca au auzit focuri de arma. procurorii si politistii spun ca nu s-a tras. reconstituirile s-au facut fara a lua in calcul povestile care includeau si pistoale, voi ce stiti, sau folosit si arme de foc?
pana la noi amanunte postez cateva imagini cu penescu, principalul suspect si inca singurul retinut in acest caz cu catusele la maini si flancat de cativa politisti...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.