miercuri, 23 septembrie 2009

Banii se fac mai uşor pe calculator

O reţea de falsificatori de bancnote a fost anihilată de poliţiştii teleormăneni. Cei şapte membri ai reţelei au reuşit ca în perioada aprilie - decembrie 2008 să falsifice mai multe bancnote de 50 lei şi 100 lei.
Cele şapte persoane, care formau grupul infracţional, sunt acuzate că, în perioada aprilie - decembrie 2008, au falsificat bancnote din cupiurile (valoare monetară înscrisă pe o bancnotă) de 50 lei şi 100 lei, prin intermediul mijloacelor informatice. Pentru că la doi dintre aceştia nu prezintă pericol, implicarea lor în acest caz fiind una infimă, doar cinci dintre cei şapte au fost introduşi în arest. În urma controalelor efectuate de poliţişti, au fost retrase din circulaţie 11 bancnote de 50 lei şi 20 de bancnote de 100 lei, toate falsificate.
Bancnote falsificate au fost "plasate" în mediul rural în mai multe zone din judeş, dar şi în câteva comune din Dolj şi Giurgiu.
Cei şapte membri ai reţelei au vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, şi sunt din Municipiul Alexandria şi comuna Bragadiru, Judeţul Teleorman.
Dacă aveţi suspiciuni în privinţa vreunei bancnote, nu ezitaţi să contactaţi organele de poliţie, nu de alta, dar falsul, asa cums e observa si in poze este prost facur, mai ales bancnota de 50 lei, este mult mai galbena decat originalul.

Un comentariu:

  1. pe aia care fura sute de mii de euro....puneti mana la ochi ca luati si voi partea...

    RăspundețiȘtergere

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.