marți, 14 decembrie 2010

Si francezii au prostii lor

Ca mare parte dintre ziaristi sunt niste prosti si analfabeti nu mai este o noutate pentru nimeni, dar cand isi dau si cu parerea... Ca in fiecare seara, inainte sa adorm, fac un raid printre ziarele romanesti sa vad ce s-a mai intamplat, ce mai scriu colegii etc.
Astazi m-a socat un titlu pe care inca nu mi-l pot scoate din cap "Nicolae Guţă, lăudat de Le Monde"! Cum ma?
Am crezut ca aia de la EVZ au luat-o raza. Am dat o cautare pe goagal si ce sa vezi, "maiestrul manenelor" Nicolae Guta se afla intr-un clasament al celor mai bune discuri din 2010, alcatuit de unul din cronicarii de la Le Monde. :((
Mai mult decat atat, distinsul ziarist francez care a realizat acest top il elogiaza pe manelist "cu cuvinte" pe care mustaciosul cantacios nu le-a auzit nici mcara tunci cand a filmat un fideoclip in interiorul Teatrului National (sau Operei Romane). ""Extraordinarul cântăreţ ţigan Nicolae Guţă, din România, epatează prin virtuozitate vocală, lansat într-o cursa nebunească de onomatopee ritmice cu care deschide acest nou album reeditat", scrie prestigiosul cotidian francez Le Monde, care include albumul "La Grande voix tzigane de Roumanie", reeditat în Franţa de casa de discuri bretonă Innacor, în topul celor mai bune albume world ale sezonului".
Fara cuvinte. Daca tot il place atat de mult pe Guta nu inteleg de ce nu se straduieste mai mult ziaristul cu pricina sa-l cheme pe acesta in Franta impreuna cu tot neamul lui.

2 comentarii:

  1. sa mi bag pl in ea de societate

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne fereste...cred ca ziartistul ala ori e surd,ori e prost de-a binelea....cum sa-l lauzi pe nicolae guta???Al atunci cand canta se sparg termopanele.Are o muzica de c*c* ...

    RăspundețiȘtergere

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.