marți, 8 decembrie 2009

Logan cu girofar transformat in caruta

Un poliţist din comuna Brânceni a transformat maşina de serviciu în căruţă. În loc să fie la muncă şi să ofere siguranţă şi încredere cetăţenilor, omul legii a părăsit “postul” pentru mai bine de două ore şi a plecat la “Asociaţie”, într-o comună vecină, Ştorobăneasa, să ia cota de grâu. După o scurtă discuţie cu viceprimăriţa din comuna Ştorobăneasa, la care are pământul în arendă, poliţistul, îmbrăcat aşa cum îi stă bine unui om al legii în uniformă cu şapcă şi “pulan”, a pus pe bancheta din spate trei saci cu grâu pe care i-a trasportat la domiciliu. Ajuns în faţa curţii, pentru a nu-şi murdări uniforma, caşchetă a chemat ajutoare pentru a descărca sacii din Logan. Şi pentru că ora prânzului se apropia vertiginos, iar vizita la Asociaţie i-a trezit apetitul, poliţistul s-a refugiat în casa părintească, acolo unde a petrecut mai bine de jumătate de oră, probabil la masă. După această ispravă, agentul şi Loganul său au plecat liniştiţi prin comună, că vorba aia, timpul trece, leafa merge, iar infractorii îşi fac de cap.
Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea spune că isprava poliţistului nu va rămâne nepedepsită. Pentru că era în timpul programului şi a folosit maşina de serviciu în interes personal, omul legii va fi sancţionat, mai ales că fotografiile surprinse deconspiră identitatea acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.