miercuri, 26 mai 2010

A murit Jean Constantin

Unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei a incetat din viata. La 81 de ani Jean Constantin a fost gasit fara suflare în locuinţa sa din Constanţa în urma unui infarct.
Trupul neînsufleţit al actorului Jean Constantin va rămâne la Casa Mortuară din Cimitirul Central din Constanţa până la ora 13.00, când va fi dus în foaierul Teatrului "Fantasio", unde pot merge toţi cei care l-au îndrăgit să-şi poată lua adio de la el. Trupul neînsufleţit al actorului va rămâne la Teatrul "Fantasio" până vineri, când, în jurul orelor prânzului, va avea loc înmormântarea la Cimitirul Central din Constanţa.
În semn de respect şi omagiu pentru actor, reprezentanţii Teatrului de Stat Constanţa "Fantasio" au luat decizia de a suspenda spectacolul "Omul, Bestia şi Virtutea", care fusese programat pentru vineri seară, de la ora 19.00.
Jean Constantin s-a născut la 21 august 1928 la Techirghiol, în judeţul Constanţa. A debutat pe scenă în 1957, la secţia de estradă din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanţa, unde a slujit timp de peste 30 de ani. Actorul a jucat în circa 80 de filme, printre cele mai recente fiind "Poker" şi "Supravieţuitorul", în regia lui Sergiu Nicolaescu.
Din 1999, Jean Constantin este şi cetăţean de onoare al oraşului Constanţa, unde a şi locuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.