marți, 11 noiembrie 2008

Căţeluşii lui Dragnea

Aşa cum ne-au obişnuit deja în această legislatură, consilierii judeţeni votează proiectele aflate pe ordinea de zi pe bandă rulantă. Cel mai recent caz despre cât de “ascultători” au devenit consilierii judeţeni la proiectele “tăticului Dragnea” a putut fi văzut în şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean Teleorman. Deşi nu se mai întâlniseră de mai bine de 2 săptămâni, consilierii judeţeni nu au dorit să petreacă prea mult timp împreună şi au votat într-un timp record (doar 15 minute) toate proiectele aflate pe ordinea de zi.
Pentru că a văzut în ochii consilierilor că aceştia sunt dornici să plece cât mai repede din sală, pentru a putea continua campania electorală, Liviu Dragnea a pus repede capăt şedinţei, dar nu înainte de a le ura cu zâmbetul pe buze, chiar şi adversarilor, mult succes în campania electorală şi noroc în alegeri. Ce se ascundea în spatele zâmbetului numai domnul Dragnea ştia. Noi numai bănuim, dar cum nu putem verifica, vă lăsăm pe dumneavoastră, stimaţi cititori, să încercaţi să ghiciţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.