miercuri, 12 noiembrie 2008

Generalul Dragnea îşi execută subordonaţii care suflă în front

În plină campanie electorală, preşedintele PSD Teleorman Liviu Dragnea face curăţenie în partid. După ce i-a promis lui Fane Tăbăcitu că îi va facilita candidatura în Colegiul Alexandria, lucru care nu s-a întâmplat, iar primarului Benone Rababoc i-a cerut 5 miliarde pentru o candidatură în Colegiul Videle, Liviu Dragnea îl “anesteziază” pe unul dintre oamenii săi de casă.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Simionescu a fost tras pe linie moartă de bunul lui prieten Liviu Nicolae Dragnea. La sfârşitul săptămânii trecute, după o întâlnire de taină între boşii pesedişti din judeţ, Liviu Dragnea a luat decizia ca Simionescu să fie exclus din partid, situaţie în care acesta îşi pierde şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.
“Mogulul” din Teleorman, Liviu Dragnea a reuşit astfel să-şi devoreze unul dintre apropiaţi, cel care i-a facilitate ani la rând diverse afaceri din poziţiile pe care le-a ocupat.
Simionescu, cel devorat, exclus, umilit şi tras pe linia moartă este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Liviu Dragnea, fiind chiar soţul sororii lui Marian Fişcuci, cel care a fost şi este de mai mulţi ani paravanul lui Dragnea.
Nu ştim ce “crime” a comis acesta de a plătit atât de scump! Ştim însă ce a făcut el pentru Liviu Dragnea.
Un singur exemplu spune foarte multe vis-à-vis de devotamentul lui Simionescu pentru preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman. Din postura de director la Conserv Turris din Turnu Măgurele, acesta şi-a ajutat “mentorul” şi a oferit firmei Tel Drum mii de hectare de teren agricol prin divizarea societăţii.
Pentru Simionescu, cel care în declaraţia de avere are aceleaşi maşini ca şi şeful lui suprem, Liviu Dragnea, adică un ARO, aceasta nu este prima palmă pe care i-o dă şeful de la PSD Teleorman. În 1996 a fost pentru prima dată mazilit şi detronat din funcţia de viceprimar pe care o ocupa la Primăria din Turnu Măgurele.
Gurile rele pun înlăturarea lui Simionescu pe seama importanţei pe care şi-o acorda acesta de când a fost numit vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. În primul rând, “prietenii” apropiaţi ai vicepreşedintelui Simionescu spun că acestuia îi plăcea să facă pe şeful, lucru care l-a deranjat enorm pe Liviu Dragnea, cel care vrea ca el să fie singurul şi unicul căruia lumea să i se adreseze cu “şefu”.
Un alt motiv pentru care Dragnea nu l-a mai suportat pe Simionescu prin preajmă a fost şi conflictul în care a intrat cu “piticul” Mircea Dumitrescu, cel care a devenit de ceva vreme „lingăul” numărul 1 al lui Dragnea.
Nu în ultimul rând, Simionescu a gafat rău, bătându-şi singur cuie în talpă când şi-a permis să apostrofeze o “fătucă” din PSD, agreată de Dragnea.
Poate că acest şut în fund pe care l-a primit acum Simionescu va fi totuşi un pas înainte pentru el. Să nu uităm că de fiecare dată Dragnea l-a iertat şi l-a luat din nou sub aripa sa ocrotitoare. Se va întâmpla şi de această dată la fel?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.