luni, 12 ianuarie 2009

Interesul pentru patinoarul lui Drăguşin s-a „topit”

Una dintre cele mai proaste investiţii ale primarului Victor Drăguşin se dovedeşte a fi aşa zisul patinoar, cumpărat pe bani grei din banii contribuabililor şi amplasat ca nuca în perete în centrul oraşului.
După ce s-a bătut cu pumnul în piept, în campania electorală, că va face din Alexandria un municipiu de invidiat la nivel naţional, Victor Drăguşin a dat cu bâta în baltă chiar din primele luni de mandat. Patinoarul inaugurat cu surle şi trâmbiţe se dovedeşte a fi o mare ţeapă în bugetul primăriei.
Dacă în primele zile, sute de alexăndreni şi-au pus patinele în picioare, mulţi poate din curiozitate, iată că acum, la doar câteva săptămâni de la inaugurare, nu se mai găseşte nimeni interesat de acel ţarc care se vrea a fi patinoar.
Motivul principal pentru care alexăndrenii nu se înghesuie la patinoar este dat de faptul că acel placaj care înlocuieşte gheaţa nu prea alunecă. Un alt motiv care a dus la reducerea semnificativă a numărului de patinatori este şi faptul că pasionaţii acestui sport nu sunt lăsaţi, în ciuda anunţului, să intre pe patinoar cu patinele de acasă, pe motiv că cele comercializate în magazin au lama foarte subţire şi zgârie materialul din care este confecţionat acel patinoar.
Nu în ultimul rând, un alt motiv pentru care alexăndrenii fug de patinoar este şi faptul că tot oraşul s-a transformat într-un adevărat patinoar, atât prin centrul oraşului, cât şi prin cartiere aluneci mult mai bine decât pe patinoarul cumpărat de Victor Drăguşin pe banii noştri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.