miercuri, 12 ianuarie 2011

Dus la calorifer

Locuitorii reşedinţei judeţului Teleorman nu beneficiază, în 2011, de apă caldă în sistem centralizat. Această problemă trenează de ani de zile, fără a exista vreo şansă de rezolvare. Mai grav este că din dorinţa de a economisi, mulţi dintre cei care au rămas branşaţi la sistemul de încălzire centralizat fură apă din calorifere, producând astfel pagube uriaşe.
Mai de voie, mai de nevoie, 90 la sută dintre alexăndreni sunt debranşaţi de la sistemul centralizat de încălzire. Mulţi au optat pentru centrale de apartament, alţii apelează la alte surse de încălzire a aerului şi a apei. Cei rămaşi în sistem centralizat, însă, nici nu îşi mai aduc aminte de când au beneficiat ultima dată de apă caldă. Mai mult, ei se plâng că mulţi dintre vecinii lor fură apa din calorifere, producând pagube, atât locatarilor, cât şi furnizorului de agent termic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.