joi, 13 ianuarie 2011

Protestul rezervistilor

Şi-au servit ani la rând ţara, însă acum nu li se mai recunosc meritele. Este vorba despre rezerviştii militari din Teleorman, care sunt afectaţi de recalcularea pensiilor. Mulţi dintre ei au pierdut chiar şi peste 50 la sută din bani, adică mai bine de 20 de milioane de lei vechi. Ei s-au întrunit astăzi pentru a-şi striga nemulţumirea şi pentru a încerca să caute soluţii pentru rezolvarea problemei lor.
Recalcularea pensiilor încinge spiritele şi în Teleorman. Zeci de cadre militare în rezervă şi în retragere din MApN, MAI şi alte structuri ale Sistemului Naţional de Apărare, nemulţumite de faptul că li s-a luat din bani, s-au întâlnit astăzi să-şi strige revolta şi să pună la punct următorii paşi pe care vor să-i facă pentru recâştigarea drepturilor. Toţi fac parte din Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere. Scopul sindicatului este acela de a-i reprezanta pe rezervişti în instanţă, acolo unde se vor adresa pentru a li se face dreptate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.