vineri, 29 aprilie 2011

Nunta Printul William si Kate

Nu am vrut sa scriu sau sa postez ceva despre nunta dintre printul William si Kate Middleton, dar dupa ce m-am uitat cateva minute m-am razgandit. Sunt niste imagini pe care noi in Romania nu le vom vedea niciodata. A fost superb. Cea mai frumoasa parte (din punctul meu de vedere) a fost plimbarea de la Catedrala Westminster Abbey pana la Palatul Buckingham. pentru cei care n-au vazut imaginile...
Mai trebuie sa precizez ca dupa luni intregi in care s-au facut speculatii pe seama rochiei de mireasa pe care o va purta in ziua nuntii, in sfarsit, misterul s-a dezlegat: printesa Catherine a ales sa poarte o rochie marca Alexander McQueen, un celebru brand britanic.
Printesa Catherine a ajuns la Westminster Abbey intr-un Rolls Royce negru, imbracata in rochie alba de mireasa, cu trena lunga si maneci de dantela, cu un voal alb pe par si pe fata si cu un buchet de flori albe.
Ea a fost condusa la altar de catre tatal ei, Michael. Cand a vazut-o pentru prima oara imbracata in rochie de mireasa, zambitoare si foarte fericita, printul Wiliam a exclamat incantat: "You look beautiful!" ("Esti foarte frumoasa").

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.