joi, 28 aprilie 2011

Sinucidere sau crima?

Un cunoscut medic de familie din Roşiorii de Vede a fost găsit mort ieri dimineaţă, în apropiere de gara din Rădoieşti. În urma necropsiei, anchetatorii au stabilit că este foarte probabil să fi fost vorba despre un accident, dar nu exclud nici varianta sinuciderii.
Un caz şocant a zguduit ieri municipiul Roşiorii de Vede: doctorul Rodica Ligia Mitrică a fost găsit mort în apropiere de gara din Rădoieşti. Un mecanic de locomotivă a anunţat că la circa 100 de metri de bariera dintre Rădoieşti şi Atârnaţi, se află o persoană căzută. Poliţiştii de la TF Roşiorii de Vede s-au deplasat la faţa locului şi au găsit cadavrul mediciului de familie Rodica Ligia Mitrică, în vârstă de 46 de ani. Anchetatorii au transportat trupul neînsufleţit al femeii la morgă, unde medicul legist a făcut necropsia.
Până acum organele de cercetare ale statului, poliţia şi parchetul, au căzut la pace în privinţa declaraţiilor şi susţin varianta unui accident: "Poliţiştii au stabilit că a fost vorba de un accident feroviar", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea.
"A fost un accident feroviar, iar în ceea ce priveşte ipoteza sinuciderii, eu nu cred că un om care are unul dintre părinţi bolnavi, se sinucide ”, a spus Traian Nedelcuţă, procurorul criminalist.
Cele două declaraţii ale oficialilor îmi pun anumite semne de întrebare şi asta pentru că persoane apropiate anchetei mi-au spus că în momentul în care a fost găsită fără suflare femeia era în chiloţi, pantalonii fiind lăsaţi până la glezne!!!
Rodica Mitrică nu a fost niciodată căsătorită, nu are copii şi era de confesiune adventistă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.