marți, 12 aprilie 2011

Atentie la hoti

Doi bătrânei din Alexandria au rămas şi fără ultimii bani din casă după ce au fost prăduiţi de o individă care s-a dat drept angajatul primăriei. Tragic-comic este faptul că femeia a primit, după ce a furat banii, şi 10 ouă “atenţie”.
În urmă cu câteva zile, familia Marin din Alexandria a primit vizita unei femei care s-a prezentat ca fiind angajatul Primăriei. Aceasta a intrat în vorba cu bătrânii, aflând repede ce o interesează: faptul că oamenii sunt o pradă uşoară. Mai mult, le-a câştigat încrederea promiţându-le că va face tot posibilul ca cei doi soţi să primească mai multe pachete cu alimente, ajutoare de la Uniunea Europeană. Şi, ca punct de plecare, le-a cerut 38 de lei, taxă pentru înfrumuseţarea oraşului.
Bătrânii au plătit, fără să primească vreo chitanţă. Individa, însă, nu s-a oprit aici. Simulând un leşin brusc, aceasta a cerut să fie primită în casă, unde a mai ochit o bancnotă de 50 de lei, pe care, profitând de ospitalitatea gazdelor, a luat-o fără nici o remuşcare.
Şi, ca şi cum nu era de ajuns, la plecare, victima a mai servit-o pe femeie şi cu prăjituri şi i-a făcut cadou 10 ouă. Întoarsă în casă, însă, avea să constate că îi lipsesc cei 50 de lei, singurii bani pe care îi mai avea. Atunci a sunat imediat la poliţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.