vineri, 12 septembrie 2008

Drăguşin pus la zid de alexăndreni

Primarul Alexandriei, Victor Drăguşin a uitat cum este să umble pe străzi, alături de “muritori”, cei care de altfel l-au pus primar, şi se mulţumeşte să afle de problemele contribuabililor doar de pe pagina personală de internet.
Cu toate că este “conectat continuu” la viaţa oraşului, Victor Drăguşin pare mereu luat pe nepregătite de întrebările cetăţenilor. Din dorinţa de a da totuşi un răspuns tuturor celor care-i calcă pragul site-ului, primarul este tot mai des prins în şah. Un astfel de exemplu este răspunsul postat ieri, la întrebarea unui locuitor nemulţumit de mizeria lăsată în urma asfaltării podului de peste râul Vedea.
“Ştiu că poate nu depinde în aşa măsură de dumneavoastră, dar astăzi am rămas stupefiat când am observat că nici măcar cei care au lucrat la podul peste Vedea înspre Bucureşti nu au nici cel mai elementar bun simt...!!!!
Ce firmă s-a ocupat de asfaltarea podului? Vechiul asfalt a fost pur şi simplu aruncat peste pod, pe ambele părţi... e plin de pietroaie şi de smoală, o mizerie de nedescris...
CHIAR TELEORMANUL ESTE JUDEŢUL CU CEI MAI NESIMŢIŢI OAMENI? ERA GREU SĂ SE STRÂNGĂ ACEA SMOALĂ VECHE ŞI SĂ SE DUCĂ LA GROAPA DE GUNOI? FIRMA CARE S-A OCUPAT DE ASFALTARE ARE ÎN SUBORDINE NIŞTE IDIOŢI!
Când oare se va termina cu această mentalitate şi acest comportament din evul mediu? Toată zona de acolo (Vedea pod nou) este sub orice critică... numai gunoaie... munţi întregi..., iar toţi pomii care au fost în zonă AU DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. SUB ORDINUL CUI? CU CE SCOP? DE CE S-AU FĂCUT DEFRIŞĂRILE ALEA ŞI ACUM E NUMAI TEREN VIRAN ÎMBÂCSIT DE GUNOAIE? PARCĂ MAI RĂU CA LA NOI NU E NICĂIEREA... ŞI MAI SUNTEM ŞI CAPITALĂ DE JUDEŢ... ROG AŞTEPT RĂSPUNS URGENT LA PROBLEMA SESIZATĂ! Vă mulţumesc”, întreabă furios Adrian, un alexăndrean nemulţumit de mizeria care rămâne de fiecare dată în urma tuturor lucrărilor efectuate în oraşul nostru.
Cum era de aşteptat, primarul Drăguşin s-a spălat pe mâini, mai mult decât atât el încercând să-i „cureţe” şi pe cei care au lăsat mizeria în urmă.
“Vă informez că asfaltul rezultat din frezări, am dispus şi a fost dus pe drumul de la "ruscă", după urcarea pantei la fosta fabrică de mobilă. Puteţi să verificaţi. Că au fost şi "scăpări", este adevărat că mai avem de lucrat la capitolul civilizaţie. Referitor la defrişările plopilor, ordinul a fost dat de Ocolul Silvic Alexandria, care este şi proprietarul terenurilor respective. Am să încerc să fac un transfer de teren, să le ofer islaz pentru împăduriri şi să trecem în patrimoniul Consiliului Local terenul de dincolo de râul Vedea”, a răspuns Victor Drăguşin.
După acest răspuns, redactorii cotidianului nostru s-au deplasat la faţa locului pentru a vedea dacă într-adevăr mizeria produsă de cei care au reparat podul a fost ridicată. Stând de vorbă cu mai mulţi ciobani, care bântuie de astă-primăvară pe malurile Vedei, în zona respectivă, am aflat că de mai bine de 3 luni, nici un lucrător al primăriei sau de la oricare altă instituţie a primăriei nu a coborât podul de peste râul cu pricina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.