joi, 18 septembrie 2008

Sunteţi penibili !

Conducerea Primăriei Alexandria face ce face şi reuşeşte să cadă în penibil. De această dată şefii din primărie au copiat de pe internet strategia locală de dezvoltare a municipiului Salonta şi au schimbat pe ici pe colo numele, din Salonta în Alexandria.
Din păcate pentru ei, atât de mult şi-au dat silinţa în legătură cu acest proiect, încât au omis de mai multe ori să modifice numele.
Aflată pe ordinea de zi în şedinţa de marţi a consiliului local, strategia municipiului Salonta, pardon, Alexandria, a fost în cele din urmă votată şi asta pentru că primarul Victor Drăguşin a reuşit în urma aranjamentelor cu PNL şi PC să aibă majoritate în consiliul local.
Consilierul PD-L, Adrian Bădulescu, cel care a descoperit “furtul” proiectului, a reuşit să-i convingă pe colegii săi de la PD-L şi PRM să voteze împotriva acestui proiect, dar numărul de voturi împotrivă a fost insuficient pentru ca acesta să cadă.
“Nouă ni se prezintă înainte de şedinţele de consiliu local proiectele de hotărâri. Una dintre aceste hotărâri ne-a fost prezentată sub formă de CD, poate special pentru ca unii dintre consilieri să nu o poată citi. După ce l-am citit am constatat că „Strategia locală privind accelerarea dezvoltării serviciilor comunitare de utilităţi publice a municipiului Alexandria” este copiată din altă parte. Mai mult decât atât, după ce am observat că este copiat, am constatat că au copiat chiar cuvânt cu cuvânt şi nu au schimbat nici măcar numele localităţii de unde l-au furat.
La sfârşitul şedinţei, iniţiatorii proiectului mi-au justificat că între timp au observat şi ei această greşeală şi au corectat-o, deci nu mai scrie Salonta, ci Alexandria, în rest are aceeaşi formă”, ne-a spus consilierul local.
Suntem curioşi şi îl întrebăm pe această cale pe primarul Victor Drăguşin, ce asemănare este între Alexandria şi Salonta? Acest proiect nu are cum să se adapteze oraşului nostru sub nici o formă, pentru că în primul rând obiectivele oraşului nostru sunt cu totul altele faţă de cele ale municipiului Salonta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.