vineri, 6 februarie 2009

Fotbaliştii alexăndreni se antrenează la munte

Banii contribuabililor sunt cheltuiţi pe cantomanetul echipei de fotbal FCM Alexandria. După două săptămâni de antrenament pe meleagurile autohtone, antrenorul principal al echipei, Florea Voicilă (preşedintele de şedinţă al Consiliului local Alexandria şi preşedintele comisiei pentru activităţi culturale, sport şi turism) a decis că e cazul să-i plimbe puţin pe banii noştri pe liderii ligii a IV-a judeţene.
Alături de antrenorul principal au mai plecat alţi 20 de jucători, în frunte cu antrenorul secund, Dan Voicilă, nimeni altul decât fiul antrenorului principal. Din păcate, familia Voicilă nu va fi în totalitate prezentă la Covasna şi asta pentru că celălalt jucător al familiei, Ionuţ Voicilă nu face parte din delegaţia care a plecat în cantonament la munte.
Lotul celor 20 de jucători care vor desfăşura stagiul de pregătire departe de casă este următorul: portari - Radu Marciu şi Ion Mirancea, Florin Mihăiţă, Cristian Pârjolea, Valentin Micu, Ionuţ Știrbu, Daniel Lucan, Robert Streche, Marius David, Alexandru Smandu, Horaţiu Lascu, Bogdan Caraman, Florentin Baltă, Dan Gherghiceanu, Daniel Iacob, Cornel Baltă, Călin Pistole, Marian Botea, Silviu Stanciu şi, desigur, antrenorul-jucător Dănuţ Voicilă.
Fosta glorie a fotbalului alexăndrean, Florea Voicilă este convins că cele 9 zile petrecute în aerul tare de munte îi vor motiva pe jucătorii alexăndreni, iar promovarea în eşalonul superior va fi o certitudine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.