joi, 26 februarie 2009

Victoriţa Diaconu validată ca subprefect de Teleorman

Miercuri, 25 februarie 2009, premierul Emil Boc a semnat decretele de numire pe funcţii a nouă subprefecţi. Printre cei validaţi se numără şi Victoriţa Diaconu (PDL), care a mai deţinut această funcţie în mandatul precedent. Ea îi va lua locul liberalului Lucică Trifu, căruia i-a încetat contractul pe această funcţie.
Dacă în comunicatul Guvernului se precizează că majoritatea celor schimbaţi au fost trecuţi pe un post de inspector guvernamental, în cazul lui Lucică Trifu şi a altor câţiva foşti subprefecţi această precizare lipseşte. Ceea ce înseamnă că ei nu vor intra în corpul inspectorilor guvernamentali. Aşa că pentru a afla ce se va întâmpla cu fostul şef al Gărzii de Mediu nu ne rămâne decât să aşteptăm desfăşurarea ulterioară a evenimentelor.
Cât despre Victoriţa Diaconu, nu avem altceva de făcut decât să-i urăm succes în noul mandat, pentru că este clar că în cazul ei avem de-a face cu o ilustrare veridică a sintagmei „omul potrivit, la locul potrivit”, ea dovedindu-se în precedentul mandat o adevărată profesionistă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.