marți, 10 martie 2009

Vindecat peste noapte... doar in acte

Cu toate ca de 11 ani era paralizat, un barbat din Grosu (Vitanesti), judetul Teleorman a fost declarat apt de munca de "doctori". Comisia de evaluare stabilise intr-o prima faza ca omul avea gradul 1 de handicap, dar intre timp criteriile de evaluare s-au modificat si omul, desi nu s-a insanatosit peste noapte, a fost declarat de aceeasi medici bun de munca.


(si cum un necaz nu vine niciodata singur trebuie precizat faptul ca animalutul care apare in imagini era orb si la doar cateva zile dupa ce am filmat aceasta stire a fost calcat de o masina. in cele din urma, dupa prezentarea materialului, omul a fost chemat din nou la comisia de evaluare si si-a recuperat pensia pentru persoanele cu handicap si a reusit sa treaca peste perioada de iarna)

Un comentariu:

  1. felicitari pentru reportaj. pune-ti si tu numarul de telefon pe blog ca vreau sa-ti vand un pont. am o stire tare, cred ca te intereseaza

    RăspundețiȘtergere

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.