marți, 10 mai 2011

Parada Europei 2011 - Turnu Magurele

Explozie de culoare şi energie la Turnu Măgurele, în cadrul celei de-a şasea ediţii a deja celebrei  Paradă a Europei. Sute de elevi din cadrul a 17 licee teleormănene au participat la o întrecere pentru care s-au pus în joc sume importante de bani şi mari resurse logistice. Premiile pentru care s-au luptat liceenii, oferite de Consiliul Judeţean Teleorman au fost pe măsura pregătirilor: excursii atât în ţară, cât şi la Bruxelles şi Strasbourg.
Spectacolul a fost prezentat de cunoscutul actor Adrian Fetecău.
Premiul I - o excursie la Bruxelles şi Strasbourg: Liceul Pedagogic "Mircea Scarlat" Alexandria (SUA) (fostul meu liceu, felicitări pe această cale) şi Grup Şcolar Tehnic Alexandria (China)
Premiul II - o vacanţă la mare: Liceul Teoretic "Al.I. Cuza” Alexandria (Brazilia) şi Liceul Teoretic "Constantin Noica” Alexandria (Olanda)   
Premiul III - o vacanţă la munte: Grupul Şcolar Tehnic Videle (Franţa) şi  Colegiul Tehnic "Anghel Saligny” Rosiorii de Vede (Rusia)

Premiul special - o excursie în ţara pe care au prezentat-o: Colegiul Naţional "Unirea" Turnu-Măgurele (Austria) şi Colegiul Naţional "Al.D.Ghica" Alexandria (Grecia)

3 comentarii:

  1. felicitari Unirea cel mai tare liceu din Turnu Magurele!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimata doamna Anca Andreescu.
    Am primit mesajul de la dumneavoastra, dar pentru ca nu ati lasat nici un mail sau un numar de telefon imi este aproape imposibil sa va contactez. In partea dreapta a blogului meu aveti un numar de telefon si o adresa de mail pe care le puteti folosi pentru a lua legatura cu mine.
    Va multumesc pentru intelegere

    RăspundețiȘtergere
  3. cei mai tari grup scolar tehnicc alexandria

    RăspundețiȘtergere

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.