luni, 16 mai 2011

Copil inecat

Doi copii şi-au pierdut viaţa Intervenţie dramatică, aseară, la Alexandria, a pompierilor teleormăneni pentru salvarea unui băieţel de 8 ani despre care se ştia că a căzut într-un bazin al unei fabrici dezafectate. Copilul a vrut să se răcorească împreună cu un alt prieten, dar bazinul adânc şi lipsa de experienţă i-au fost fatale. Băiatul a fost găsit mort de pompieri după mai multe ore de căutări, iar prietenul său de 10 ani a ajuns în stare critică la spital.
Liniştea unui cartier mărginaş din Alexandria a fost întreruptă aseară de strigătele disperate de ajutor ale unor copii. Aceştia s-au desprins de lângă prietenii de joacă în dorinţa de a se răcori în bazinul unei fabrici părăsite din apropierea casei. Din nefericire copiii nu ştiau să înoate aşa că s-au trezit fără scăpare în mijlocul apei adânci de peste 4 metri. Un vecin i-a auzit pe copii şi chiar a reuşit să-l salveze pe unul dintre ei însă celălalt, în vârstă de 8 ani a dispărut înghiţit de apă. În acel moment a fost nevoie de intervenţia pompierilor teleormăneni pentru a-l căuta pe copil.După aproximativ 4 ore de căutări trupul neînsufleţit al micuţului a fost scos la suprafaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.