luni, 16 mai 2011

S-au rupt norii peste Alexandria!

Norii s-au adunat brusc, iar in cateva minute s-a pornit furtuna. Vantul a suflat in rafale de peste 90 de km pe ora, a doborat copaci, acoperisuri si a lasat in urma multa mizerie si pagube materiale...
10 copaci au fost rupti de furtuna, trei masini au fost serios avariate de un acoperis cazut peste ele, majoritatea strazilor au fost inundate, in mai multe intersectii semafoarele s-au defectat, iar numarul tamponarilor a crescut.
Stiu, te gandesti ca sunt inconstient ca am iesit din casa pe o vreme ca aia sa filmez :) Sper sa nu racesc, nu de alta, dar am stat cateva zeci de minute cu adidasii uzi :P Ii multumesc pentru ajutor si lui Paul care mi-a furnizat cateva imagini din timpul furtunii (de la secunda 0 pana la minutul 1:15).

Un comentariu:

  1. Intrebare:ce firma a construit acoperisurile cazute,as vrea sa o contactez si eu,locuiesc la etajul 4(din 6 :))! Marius

    RăspundețiȘtergere

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.