joi, 12 mai 2011

Canabis in Teleorman

Poliţiştii teleormăneni, împreună cu lucrătorii Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă au prins în flagrant trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani în timp ce vindeau cannabis.
Tinerii, doi din comuna Brânceni, judeţul Teleorman şi unul din Tulcea, comandau şi primeau drogurile din Spania, disimulate în colete transportate prin mai multe firme de curierat internaţional.
După prinderea în flagrant, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare în comuna Brânceni. În urma acţiunii s-a găsit şi ridicat cantitatea de 12 grame rezină de cannabis. La percheziţia domiciliară a mai fost găsit şi un calculator de pe care au fost făcute comenzile de livrare de droguri. Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, ulterior instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru câte 29 de zile, aceştia fiind cercetaţi pentru trafic şi consum de droguri de risc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.