duminică, 18 septembrie 2016

Steaua București înfrântă la Alexandria


Victorie mare pentru FCM Alexandria. Echipa teleormăneană a reușit să învingă, pe teren propriu, echipa bucureșteană cu scorul de 1-0.

Fotbalul „mare” a ajuns și în Teleorman. În fața unui public numeros, avid de spectacol, echipa alexandreană a primit vizita unui nume cu rezonanță în fotbalul românesc. Meciul care a debutat la ora 17 a adus față în față două formații echilibrate. Proaspăt promovată în liga a 3-a, echipa alexăndreană a arătat suporterilor veniți în număr mare o impresionantă determinare și o bună coordonare între jucători.

Elevii lui Romică Ciobanu au început partida contra celor de la Steaua București 2 cu un stil de joc ofensiv, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Încă din primele minute alexăndrenii au reușit să pătrundă în careul advers înregistrând câteva ocazii importante de gol.

Replica stelistilor nu s-a lăsat mult așteptată. Aceștia au continuat să forțeze apărarea adversă prin șuturi bine plasate. Prima repriză s-a încheiat însă cu scorul de 0-0.

După pauză fotbalul din teren și-a păstrat ritmul. Echipa noastră a demonstrat că își merită locul câștigat în acest sezon într-o liga superioară și a continuat să atace.

A fost rândul alexăndrenilor să lovească bara în mai multe rânduri, după ce în primele minute ale partidei steliștii au fost cei care au zguduit buturile lui Olteanu.

Scorul final a fost stabilit în minutul 85 prin execuția lui Dragu. Această victorie aduce fotbaliștilor noștri un plus de moral înaintea următoarei etape atunci când vor întâlni în deplasare pe CSU Craiova 2. Echipa olteană a ”îngenunchiat” astăzi echipa a doua din Mioveni cu scorul de 4-0.

Preluare TRNEWS.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.