duminică, 18 septembrie 2016

Ce rochii de ocazie se poartă în 2016

Cum răsar primii ghiocei debutează mult așteptatul sezon „al nunților” care durează pe întregul parcurs al verii și se încheie la jumătatea lunii noiembrie. Pentru fiecare dintre noi această perioadă presupune pe lângă entuziasm și multă agitație. Căutari peste căutari, curse frenetice prin magazine, tutoriale despre coafuri și make-up-ul perfect!

Fiecare femeie își dorește să strălucească. Și nici un efort nu pare a fi prea mare în acest sens. După cum bine știm detaliile pun în evidență un întreg, alegerea acestora însă nu trebuie făcută la întâmplare. Deși se spune că „nu e frumos ce e frumos, ci e frumos ce îmi place mie”, altfel stau lucrurile când vine vorba despre modă și stilul de petrecere. Nu am dori să apărem în mijlocul privirilor critice îmbrăcate cu o rochie de acum 2 sezoane, dintr-un material deja vintage sau într-o culoare ieșită din trend.

Astfel, pentru acest sezon specialiștii ne oferă mai multe recomandări.
  1. Rochia cu decupaj în talie sau cu inserție de voal.
1
Acest model pune în evidență o siluetă sveltă, un abdoment bine lucrat și o piele îngrijită. Rochia este potrivită unei femei încrezătoare în atuurile ei, fără inhibiții.
  1. Rochia scurtă cu mâneci lungi și decolteul înalt
2
O rochie potrivită femeilor cu picioare lungi, dar care nu vor să descopere prea mult. Mânecile lungi și croiala „pe lânga gât” adaugă o notă de eleganță, dar și de mister, lăsând imaginația să lucreze după bunul plac!
  1. Rochia de seară lunga, cu decolteu foarte adânc
3
Încredere, eleganță și sex-appeal. Un model care se potrivește oricărei femei, datorită acestei croieli „cu talie înaltă”, cu fusta în falduri grele care maschează orice imperfecțiune și pune în evidență bustul.
  1. Rochia lungă din dantelă
4
Dantela rămane un must have și în acest sezon, putând fi combinată cu mai multe tipuri de texturi. Simbol al rafinamentului, acest material îmbracă o femeie sigură pe ea și independentă.
  1. Rochia lungă, versatilă
5
O rochie cu care poți defila de mai multe ori în așa fel încât de fiecare dată să pară cu totul alta. Prezintă o mare flexibilitate de design și îți poți crea propriul model în funcție de gusturi și de siluetă.
  1. Rochia lungă cu spatele gol
6
Acest model de rochie inspiră feminitate. Pentru femeile care rămân reticente acestui model, rochița poate fi purtată cu succes peste un sutien cu spatele din silicon conferind siguranță și confort.

Deși încă la mare căutare, rochița baby doll și rochia asimetrică sunt deja de domeniul trecutului, dar știm prea bine cât de repede pot reveni în trend, deci merită păstrate în șifonier.

Dar unde pot găsi alexandrencele o rochie pe gustul lor fără să iasă din oraș? Din fericire la acest capitol comercianții noștri au avut inspirație. Pe lângă buticurile pline cu rochițe din incinta unui binecunoscut complex comercial situat în centrul orașului există magazine de profil pe toată lungimea pasajului pietonal, cât și standurile de pe Lipscani. În cel din urmă caz modelele moderne au prețuri mult mai accesibile.

Preluare TRNEWS.RO  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.