vineri, 12 februarie 2010

Accident Laceni

Accident grav de circulaţie petrecut vineri dimineaţa pe DJ 504 Alexandria - Piteşti, în apropiere de reşedinţa judeţului Teleorman. O autoutilitară a izbit frontal o Dacia Logan pe care aproape că a rupt-o în două. Toate cele şapte persoane aflate în cele două autoturisme au fost rănite şi transportate de urgenţă la spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria. Poliţiştii spun că vinovat pentru producerea acestui accident este şoferul autoutilitarei care nu a adaptat viteza la condiţiile de ceaţă şi carosabil acoperit cu gheaţă. În scurt timp la faţa locului au ajuns trei echipaje de la ambulanţă şi unul de la descarcerare.

7 persoane şi-au văzut vineri dimineaţa moartea cu ochii. Încă un grav accident de circulaţie a avut loc pe unul dintre drumurile teleormănene. Din fericire, de această dată nici unul dintre pasageri nu şi-a pierdut viaţa.

Totul s-a petrecut în jurul orei 8:30 între localităţile Alexandria şi Lăceni, pe DJ 504. D. Ştefan de 21 ani din oraşul Săcele judeţul Braşov, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Alexandria – Piteşti, în sectorul de curbe succesive din apropierea reşedinţei judeţului Teleorman nu a adaptat viteza de deplasare la condiţii de ceaţă şi carosabil acoperit cu gheaţă, a derapat, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului au fost rănite şapte persoane: conducătorul auto şi pasagerul autoutilitarei, respectiv conducătorul auto şi cei patru pasageri ai autoturismului.

La faţa locului s-a deplasat imediat echipajul de descarcerare al Detaşamentului Alexandria situaţia fiind una destul de gravă, 7 persoane rănite din care una era blocată între tablele contorsionate ale unui autoturism. S-a acţionat cu mijloacele specifice de descarcerare pentru scoaterea persoanei rănite concomitent cu acordare de ajutor membrilor Serviciului de aambulanţă, care au preluat victimele şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria. În accident au fost implicate două autoturisme, o Dacie Logan şi un Ford Transit.

Potrivit medicilor teleormăneni siatuaţia răniţilor este relativ bună, fiind totuşi ţinuţi sub observaţie medicală.

C.D.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.