joi, 4 februarie 2010

Războiul s-a mutat în stradă

Gangsterii au invadat Alexandria. Cunoscutele reglări de conturi cu pistoale şi incendieri de maşini sau case au ajuns şi pe strada Independenţei nr. 18 din reşedinţa judeţului Teleorman. Trei cocteiluri molotov şi un spray de ţânţari au transformat ieri dimineaţă, în plin centru al oraşului, o maşină într-o adevărată torţă.

Răzbunare! Un autoturism a fost cuprins de flăcări în dimineaţa zilei de miercuri, în faţa Catzedralei Sf. Alexandru din reşedinţa judeţului. Potrivit pompierilor sosiţi de urgenţă la faţa locului, incendiul a izbucnit în jurul orei 8:45 dimineaţa, iar fumul gros care ieşea din maşină i-a alertat pe trecătorii din zonă care au anunţat oragenele abilitate. Până la sosirea pompierilor, maşina a ars serios, fiind distruse bara de protecţie faţă, farul din dreapta, aripa dreapta faţă, radiatorul, masca de protecţie, instalaţia electrică, acumulatorul şi mai multe componente din plastic. Atât proprietarul, cât şi poliţia cred că a fost vorba de o mână criminală.

Din informaţiile culese de redactorii cotidianului nostru, se pare că o persoană necunoscută a aruncat sub maşina cu pricina materialul inflamabil şi s-a făcut nevăzută.

„Pompierii militari au intervenit la ora 09.15, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism marca Opel Vectra, ce aparţinea lui Ionel L., pe strada Independenţei, nr.18, în Alexandria. S-a acţionat cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, flăcările fiind localizate şi lichidate în mai putin de 15 minute. Au fost distruse bara de protecţie faţă, farul din dreapta, aripa dreapta faţă, radiatorul, masca de protecţie, instalaţia electrică, acumulatorul şi mai multe componente din plastic, valoarea acestora fiind apreciată la suma de 7000 de lei. S-a reuşit salvarea de bunuri de peste 25000 de lei. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere, sub partea din faţă a autoturismului fiind găsite trei bidoane cu o capacitate de 2l, ce conţineau benzină şi un sprai de ţânţari, care fuseseră aprinse. Nu s-au înregistrat victime”, se arată în comunicatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă A.D. Ghica Teleorman.

Alexăndrenii sunt speriaţi şi spun că îşi vor păzi autoturismele zi şi noapte. „Normal că suntem speriaţi. Ce o să facem, să dormim în ele, ca să fim siguri că nu ne dă foc la ea vreun teribilist?“, ne-a spus Mirel Şerban, locatar în blocul de pe strada Independenţei.

Poliţiştii teleormăneni s-au autosesizat în legătură cu acest caz, dar concluziile sunt mai greu de redactat...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.