luni, 31 octombrie 2011

Alexandreni morti in accidentul din Ungaria

Doi teleormaneni se numara printre victimele accidentului din Ungaria. Un tir care venea din Romania a izbit in plin un microbuz cu romani care veneau din Spania. Se pare ca soferul tirului a adormit la volan pentru ca, la locul accidentului, nu sunt urme de franare. 14 romani din microbuz, printre care si doi alexandreni, mama si fiu, au murit. Una este in stare foarte grava. Coliziunea a fost atat de puternica incat ocupantii vehiculului nu au avut nicio sansa de supravietuire. Ambii conducatori auto erau romani. Romanii veneau de la munca din Spania si trebuiau sa ajunga undeva in sudul Romaniei. Microbuzul, cu 15 pasageri, era inmatriculat in Spania si venea din Valencia.
Accidentul a avut loc pe autostrada M43, intre Mako si Budapesta, la doar 8 km. de granita cu Romania, de vama Cenad, duminica noaptea spre luni, imediat dupa miezul noptii.
Politia incearca acum sa identifice cadavrele. Patru au fost identificate imediat pentru ca aveau la ei actele de identitate. In acelasi timp, Politia Romana a anuntat trimiterea unor specialisti la locul tragediei pentru a-i ajuta pe colegii din Ungaria la cercetari, deoarece ambele vehicule implicate erau romanesti.
Deocamdata nu am reusit sa aflu numele victimelor din Alexandria, dar imediat cum fac rost de mai mult detalii voi reveni cu amanunte.

Update: Alexandrenii care si-au pierdut viata in accidentul auto din Ungaria sunt: Claudiu Ene de 22 de ani şi mama sa Rita, de 47 de ani.

Un comentariu:

  1. Claudiu te rog sa te interesezi ca cred ca pe mortul din Alexandria il cheama Florin si locuieste pe langa vacanta tur.

    RăspundețiȘtergere

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.