luni, 17 octombrie 2011

Serban Huidu a omorat 3 oameni

Serban Huidu a "taiat" linia continua de pe mijlocul DN1 la intrarea in localitatea Timisu de Sus si a intrat pe contrasens, ciocnindu-se frontal cu o Dacia Logan, condusa regulamentar de Balogh Lungu Stefan, 65 ani. In urma impactului violent, Loganul a fost aruncat in afara carosabilului, soferul si femeia aflata pe scaunul din dreapta acestuia, Draghici Magda, 54 ani, murind pe loc.
Cel de-al treilea pasager, Garbis Ion, 58 ani, a fost transportat in stare extrem de grava la Spitalul Judetean de Urgenta Brasov, cu multiple leziuni interne si cu sanse minime de supravietuire. Desi a fost operat mai bine de trei ore, inima lui Ion a cedat la mai putin de 12 ore de la producerea cumplitului accident.

Am vrut sa afle lumea aceste detalii, pentru ca, pe la toate posturile TV, prin toate ziarele, pe la toate sezatorile se vorbeste despre Huidu, despre familia lui, dar nimeni nici macar nu aminteste numele victimelor.
Mai trebuie spus, pentru cei care iau in calcul varianta ca masina lui Huidu sa fi derapat, ca Mercedesul ML este dotat cu un sistem de virare asistata, ceea ce face aproape imposibila deraparea masinii pe sosea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.