miercuri, 21 septembrie 2011

Nuntă în familia Niţulescu

Prefectul de Teleorman, Teodor Niţulescu, a fost, sâmbătă seară, pentru a doua oară, socru mare. Mirele a fost Radu, fiul său cel mic.
Puţin după ora 19.00, parcarea din Pădurea Vedea a devenit neîncăpătoare pentru zecile de maşini din care au coborât, pe rând, nuntaşii. Primii sosiţi la restaurant au fost mirii, vizibil emoţionaţi, alături de naşi. Nu mult după aceea şi-a făcut apariţia, şi socrul mare, Teodor Niţulescu, alături de soţia sa, Mariana.
“Piesa de rezistenţă” a fost, aşa cum era şi firesc, mireasa. Adoptând o ţinută de inspiraţie romană, cu un voal impresionant, Cristina Popa, actuală Niţulescu, şi-a făcut intrarea în restaurant însoţită de patru fetiţe îmbrăcate identic, în rochiţe “de prinţesă” de culoare fucsia. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos, Radu Niţulescu optând pentru un smoking clasic pentru petrecerea de la restaurant. În ceea ce-l priveşte pe socrul mare, Teodor Niţulescu, acesta a ales un costum clasic.
Cel mai important accesoriu al său a fost, însă, fericirea de a fi socru mare pentru a doua oară. “Mă simt excelent, sunt un tată fericit pentru că şi cel de-al doilea băiat al meu se căsătoreşte astăzi cu o fată deosebit de frumoasă, pe care o iubim cu toţii şi sunt un om împlinit. Urez tuturor teleormănenilor să simtă exact aceleaşi sentimente pe care le nutresc eu acum şi să aibă parte de aceeaşi fericire!“, ne-a declarat prefectul de Teleorman, Teodor Niţulescu.
Proaspătul cuplu a ales două perechi de naşi. Este vorba despre un om de afaceri roşiorean şi de soţia acestuia şi un cuplu de tineri, prieteni ai mirilor. Nunta mezinului prefectului Niţulescu a strâns la aceeaşi masă nume importante din judeţ şi din ţară. La scurt timp după sosirea mirilor şi-au făcut apariţia Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei, şi preşedintele PD-L Teleorman, Lucian Militaru, care au stat doar pentru a ciocni o cupă de şampanie şi a le ura mirilor “casă de piatră”.
Lista invitaţilor de seamă nu s-a încheiat, însă, cu Adriean Videanu şi cu Lucian Militaru. La eveniment şi-au făcut apariţia, pe rând, directorul de cabinet al prefectului, Rodica Tatu, inspectorul şcolar general, Constantin Amarie, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Constantin Berechet, alături de proaspătul director al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Teleorman, Eugen Nicolae, primari din judeţ şi, evident, prieteni şi colegi ai celor doi tineri căsătoriţi.
Nici un invitat nu a epatat, însă, prin vreo ţinută sau vreo apariţie extravagantă, nunta mezinului familiei Niţulescu stând sub semnul modestiei şi al bunului gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.