miercuri, 21 septembrie 2011

Harley-uri, conturi de zeci de mii de euro, dar şi credite – “poverile” directorilor teleormăneni

In Gazeta de maine gasiti un material despre averile sefilor sau fostilor sefi de la deconcentratele din Teleorman.

Şi-au făcut un loc călduţ în posturi de conducere pe la diferite instituţii, însă stau cu frica în sân o dată la patru ani, atunci când sunt alegeri. Au slujbe relativ instabile pentru că, fiind numiţi în funcţie pe criterii politice, sunt foarte vulnerabili în faţa schimbărilor. Vorbim despre directorii instituţiilor deconcentrate din judeţ, care, majoritatea, vin şi pleacă atât de repede încât nici măcar subalternii nu apucă să se familiarizeze cu ei. Sunt şi câţiva directori care au state vechi în funcţia respectivă, pe care nici măcar regimurile politice nu au putut să-i înlăture. Cazul acestora este, însă, destul de rar. Stabili pe post sau nu, stresaţi de viitorul jobului sau nu, şefii deconcentratelor reuşesc să se descurce, totuşi, destul de bine din punct de vedere financiar. Ei nu par să aibă grija zilei de mâine, chiar dacă mâine este posibil să fie înlocuiţi.

Cateva nume luate in vizor: Emilian Ciobanu - ITM, Mihai Murar - AJOFM, Puiu Aurel - Garda Financiara, Emanoila Pena - APIA, Eugen Nicolae - Finante, Petrica Mustatea - DSVSA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.