sâmbătă, 20 decembrie 2008

Consilierii locali au căzut la „pace”

Ultima şedinţă a Consiliului Local Alexandria din acest an a fost una plină de surprize. Obişnuiţi cu o opoziţie „vorbăreaţă” şi vehementă, ori de câte ori cei de la putere, în speţă consilierii PSD, PC şi PNL, aveau iniţiative care ridicau semne de întrebare, consilierii opoziţiei, PDL şi PRM, pare că s-au săturat de ceartă şi contradicţii şi au lăsat „ciocu’ mic”. Singurii care au mai avut câte ceva de spus la unele dintre proiecte, dar nici ei într-un mod vehement, aşa cum eram obişnuiţi, au fost consilierii Nicolae Mârzan şi Dumitru Toader. Din cele 24 de proiecte aflate pe ordinea de zi, 23 au fost aprobate, doar unul fiind respins după intervenţia lui Mârzan, care a sesizat o problemă în elaborarea proiectului.
Cum celelalte proiecte au fost aprobate cu unanimitate de voturi, şedinţa s-a terminat, în ciuda numărului mare de proiecte, într-un timp „suspect” de scurt. Pentru că a fost ultima şedinţă din acest an iar consilierii s-au comportat „exemplar”, primarul Victor Drăguşin le-a pregătit acestora, la sfârşitul şedinţei, o surpriză pentru a mai dezmorţi puţin „tensiunea” din sala de şedinţă. Un grup de „prieteni ai lui Drăguşin”, foşti preoţi, care au pus bazele unei formaţii de muzică, i-au colindat pe consilieri şi le-au urat să trăiască mulţi ani.
„Mulţi ani, mulţi ani, trăiască mulţi ani/ Şi cine să trăiască mulţi ani?/ Consiliul măi, Consiliul măi, Consiliul să trăiască mulţi ani/ Şi cin’ să mai trăiască mulţi ani?/ Primarul măi, primarul măi, primarul să trăiască mulţi ani!”
După colinde, primarul Drăguşin i-a invitat pe consilieri la „o portocală” în biroul său, acolo unde distinşilor domni le-au fost date invitaţii la spectacolul de duminică al Filarmonicii din Viena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.