vineri, 12 decembrie 2008

Sex şi cai putere

Tinerii teribilişti de bani gata din Alexandria şi-au făcut un hobby din „plimbatul” bolizilor prin pădurea Vedea. Cu adrenalina la cote maxime, după ce încing cauciucurile maşinilor pe platforma de la pădure, tinerilor le vine cheful de „senzaţii tari”. Dau o raită prin oraş, prin cluburi şi prima „pradă” este urcată în maşină pentru a fi „combinată”. Fără prea multe discuţii şi tatonări, nu de alta, dar atunci când singurele cărţi citite sunt cele de poker, şansele să poţi purta o discuţie elevată cu o fată sunt mai mici decât la 6 din 49, etalează calităţile maşinii cumpărate pe bani grei de părinţii putred de bogaţi. În ciuda acestui fapt, după ce „prada” este convinsă că „el este alesul vieţii”, nu îşi permite să închirieze măcar o cameră la unul dintre motelurile sau hotelurile din oraş şi „se tăvăleşte” cu ea pe bancheta maşinii, în văzul tuturor celor care învaţă să conducă prin pădurea Vedea.
La orice oră din zi sau din noapte pădurea este plină de zeci maşini de fiţe, oprite cât mai pe „ascuns”, pentru ca tinerii să-şi satisfacă „nevoile” sexuale. În plină zi, unul dintre colaboratorii cotidianului nostru a filmat un astfel de bolid „pitit” foarte bine printre copaci, care putea fi foarte bine confundat cu o saltea pneumatică, decât cu o maşină, ea zgâlţâindu-se destul de tare.
Aventura tinerilor s-a terminat destul de repede şi asta pentru că alte două maşini au oprit în preajma lor pentru a vedea ce se întâmplă acolo.
Cei care lucrează în apropiere de pădure spun că văd aproape în fiecare zi astfel de „aventuri” pe iarba din pădure. Aceştia spun că mulţi dintre tineri au început să nu se mai ascundă nici chiar de echipajele poliţiei care patrulează prin pădure.
Să fie oare efectul aerului curat de vină pentru apetitul tinerilor de a face dragoste în pădure sau este vorba doar de teribilism şi nesimţire la adresa celor care vor să se relaxeze în aerul curat al pădurii?

2 comentarii:

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.