joi, 18 decembrie 2008

Muncă de mântuială - asfalt prost

În plină criză financiară sunt şi teleormănenii care îşi rotunjesc veniturile pe banii Primăriei Alexandria. Unul dintre aceştia este Marian Fişcuci, omul de afaceri şi bunul prieten al preşedintelui Consiliului Judeţean, Liviu Dragnea, care „şi-a tras firmă de profil şi-i face concurenţă jupânului”.
Urmând dictonul „omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car”, edilul-şef al Primăriei Alexandria, Victor Drăguşin nu s-a uitat în calendar să vadă că suntem în plină iarnă şi cu „ajutorul” firmei lui Marian Fişcuci s-a apucat de asfaltat.
Peste 20 de muncitori, patru maşini de mare tonaj şi două maşini de turnat asfalt au blocat ieri strada Viitorului din municipiu pentru reparaţii capitale. Cu toate că pământul era îmbibat de apă, iar stropi de ploaie cădeau încă din cer, angajaţii lui Fişcuci munceau cu spor. Dacă muncitorii nu păreau să se sinchisească de ploaia de afară şi de pământul umed, cu siguranţă o vor face şoferii alexăndreni la anul, când asfaltul pus la jumătatea iernii va ceda. Se ştie foarte bine că asfaltul turnat pe ploaie sau pe pământ umed are şanse mici să reziste, dat fiind faptul că bitumul încins este răcit imediat de frigul de afară şi precipitaţii şi, astfel, i se slăbeşte aderenţa şi, implicit, şi rezistenţa.
Şi cum Fişcuci nu s-a mulţumit doar cu banii pe care îi ia pentru asfalt, acum s-a reprofilat în plantatul de copaci. Pe aceeaşi stradă, în timp ce unii dintre muncitori erau preocupaţi cu turnatul asfaltului, alţii plantau de zor pomi. În loc să economisească bani cu muncitorii de la ADP, şefilor Alexandriei pare să nu le pese de banii noştri şi pentru a nu returna nici un leu rămas necheltuit la buget sunt dispuşi să-i arunce în buzunarul celor care sunt de ani de zile marii jecmănitori ai banului public.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.