sâmbătă, 6 decembrie 2008

Florea Voicilă interesat de buzunarul propriu

Consilierul local, Florea Voicilă îşi bate joc de sportul teleormănean. Acesta se crede “Dumnezeul” judeţului şi face ce vrea cu sala de sport din Peco, în detrimentul copiilor care vor să facă sport. Pentru că lucrătorii Primăriei Alexandria sunt cei care conduc destinele acestui oraş s-au gândit că ar fi normal ca măcar de două ori pe săptămână să folosească sala de sport, făcută de Guvernul Năstase pentru cei mici, pentru a se recreea după o săptămână de muncă asiduă în folosul nostru.
Zis şi făcut. Au căzut la pace cu cei de la Clubul Sportiv Şcolar şi în zilele de marţi şi joi, de la ora 18 până la ora 20, lucrătorii primăriei îşi fac de cap în acea sală de sport.
Lucrul cel mai grav este faptul că acea sală este “închiriată” fără factură sau chitanţă de şmecherii oraşului, în speţă Voicilă şi Popescu, persoanelor străine Primăriei Alexandria, în timp ce copiii, printre maşini şi claxoane, joacă fotbal în spatele blocurilor.
Chiar în această săptămână, peste 15 copii împreună cu părinţii lor şi profesorul de sport au fost daţi afară de mai mulţi angajaţi ai Jandarmeriei Teleorman, care închiriaseră sala de sport de la cei doi domni, Voicilă şi Popescu.
Luaţi la bani mărunţi de părinţii celor mici, angajaţii jandarmeriei au confirmat faptul că au cheia de la sală de la Voicilă, cheie pe care au primit-o în schimbul sumei de 1 milion de lei.
Pentru că nu doreau să părăsească încăperea, cei mici au trebuit să se resemneze şi să plece acasă, şi asta pentru faptul că Voicilă vrea să facă un ban “cinstit” de pe urma sălilor de sport din Alexandria.Părinţii celor mici spun că nu vor lăsa lucrurile aşa şi vor merge până în pânzele albe pentru a face lumină în acest caz, iar cei mici să poată desfăşura activităţi recreative şi sportive într-un spaţiu amenajat şi sub îndrumarea unei persoane avizate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.