miercuri, 3 decembrie 2008

Un căluţ şi un măgar în vizită la dom’ primar?

Despre animalele care circulă libere prin municipiul reşedinţă de judeţ am tot scris în ultimii doi ani. Cai, vaci, oi şi porci se plimbă prin cartierele de blocuri sau pe străzile mărginaşe şi nimeni nu ia nici o măsură pentru eradicarea acestui adevărat fenomen. Aşa că apariţia unui cal şi a unui măgar pe o stradă din municipiul Alexandria n-ar mai fi reprezentat o „ştire” pentru noi.
Dar când animalele ocupă intersecţia străzii Dunării cu Ion Creangă, după ce au fost împiedicate să păşuneze pe spaţiul verde din faţa primăriei, şi încurcă circulaţia minute bune până la venirea jandarmilor, care au reuşit să-i „aresteze” la intersecţia celei mai importante artere din oraş cu strada Tudor Vladimirescu, e clar că nu mai avem de-a face cu un fapt obişnuit. Aşa că l-am relatat. Poate că primarul Drăguşin va lua, în sfârşit, măsurile ce se impun, înainte să se trezească cu vreun bidiviu sau cu un măgar în holul primăriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.